tirsdag den 13. april 2010

Invitation og nybagt chokoladekage til Skoleudvalget

En gruppe børn fra Båring Skole overrakte hele skoleudvalget nybagt chokoladekage inden starten på udvalgets møde mandag eftermiddag. Sammen med kagen fulgte en invitation til at deltage i Familiecafeen på Båring Skole onsdag d. 28. april. Det er arbejdsgrupperne for bevarelse af Båring Skole, der står bag invitationen.

Familiecafeen samler 6 gange om året store og små til aktiviteter og efterfølgende fællesspisning på Båring skole. Caféen er blot ét eksempel, på hvordan skolen er omdrejningspunktet i lokalsamfundet. I Båring har rigtig mange nye tilflyttere brugt familiecafeen til at stifte de første bekendtskaber. Med forslaget om lukning af Båring skole, var det derfor helt naturligt, at arbejdsgrupperne for bevarelse af Båring skole fandt på ideen med at invitere skoleudvalget til dialogmøde og efterfølgende spisning.

Deltag i debatten

"Faktagruppen arbejder meget målrettet med en række alternative analyser og forslag til den foreliggende strukturanalyse på skoleområdet. Vi håber, at Skoleudvalget vil deltage i et kort møde med os inden spisningen, så vi i fællesskab kan komme rundt om de vigtigste emner i debatten", fortæller Rasmus Juel Enemærke fra Asperup-Roerslev Lokaludvalg. "Vi vil nemlig gerne fortsætte den dialog med politikerne, som blev indledt på stormødet på Båring Skole d. 24. marts."Fra www.fyens.dk (12. april 2010 23:18 Af RIKKE JUEL ENEMÆRKE, BAGLANDET)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar